DSCF1204
DSCF1213

Beleef je droomfeest in Jardin Chapelle te Turnhout.

Historisch feestdecor met een fris, eigentijds tintje. Jardin Chapelle vormt als gerestaureerde Kempense langgevelhoeve het perfecte decor voor je trouwfeest, familiefeest of bedrijfsevent. De authenticiteit van de vroegere hoeve bleef behouden bij de restauratiewerken.

In 2015 gaven de nieuwe uitbaters Jardin Chapelle een stevige opfrisbeurt. De donkerbruine tinten in de feestzaal verdwenen, waardoor nu licht en openheid overheersen. Met respect voor het verleden kreeg de feestzaal een eigentijds tintje.

CONTACT

Background

Feestzaal voor 50 tot 300 personen

De bijzondere structuur van Jardin Chapelle maakt het mogelijk deze te gebruiken als één aaneengesloten feestzaal voor maximum 300 personen.

De Kapelhoeve voor zakelijke events?

Ook voor zakelijke events zoals vergaderingen, seminaries, congressen, productvoorstellingen,… stellen we onze feestzalen graag ter beschikking. Alle nodige infrastructuur zoals WIFI, beamers, projectieschermen,… is aanwezig voor een geslaagd bedrijfsevent.

Na het vergaderwerk verwennen wij de aanwezigen met een culinaire formule naar wens. Naast de faciliteiten en de kwaliteit van onze keuken vormt uiteraard onze locatie nabij de E34 in Turnhout een absolute troef voor bedrijfsevents.

VRAAG EEN OFFERTE

DSCF0466
DSCF0519
DSCF0482
DSCF0500
Background

GENIETEN IN ONZE HOEVETUIN

Bij mooi weer zetten we de deuren van de Kapelhoeve wagenwijd open. We nodigen jou en je gasten dan graag uit in onze prachtige hoevetuin voor het aperitief, een receptie of zelfs het volledige feest.