DSCF1204
DSCF1213

Beleef je droomfeest in Jardin Chapelle te Turnhout.

Historisch feestdecor met een fris, eigentijds tintje. Jardin Chapelle vormt als gerestaureerde Kempense langgevelhoeve het perfecte decor voor je trouwfeest, familiefeest of bedrijfsevent. De authenticiteit van de vroegere hoeve bleef behouden bij de restauratiewerken.

In 2021 besloten de nieuwe uitbaters om Jardin Chapelle in een nieuw jasje te steken. Hierbij creëerden zij een open keuken waardoor nu de culinaire belevenis gedeeld kan worden met de gasten. Ook het sanitair werd grondig onder handen genomen met hout en zwart smeedijzer afwerkingen om zo de hoevestijl te mengen met de moderne stijl. Om deze stijl verder door te trekken binnenin Jardin Chapelle kreeg ook de bar een industriële look en de zaal een frisse “touch” door het plaatsen van nieuw meubilair. Ook de buitenzijde van Jardin Chapelle kreeg opnieuw een likje zwarte verf en in de hoevetuin is een vaste stretch tent geplaatst. Jardin Chapelle kan men nu benoemen tot een authentieke Kempense hoeve verpakt in een fris nieuw en feestelijk jasje!

CONTACT

Background

Feestzaal voor 50 tot 250 personen

De bijzondere structuur van Jardin Chapelle maakt het mogelijk deze te gebruiken als één aaneengesloten feestzaal voor maximum 300 personen.

Jardin Chapelle voor zakelijke events?

Ook voor zakelijke events zoals vergaderingen, seminaries, congressen, productvoorstellingen,… stellen we onze feestzalen graag ter beschikking. Alle nodige infrastructuur zoals WIFI, beamers, projectieschermen,… is aanwezig voor een geslaagd bedrijfsevent.

Na het vergaderwerk verwennen wij de aanwezigen met een culinaire formule naar wens. Naast de faciliteiten en de kwaliteit van onze keuken vormt uiteraard onze locatie nabij de E34 in Turnhout een absolute troef voor bedrijfsevents.

VRAAG EEN OFFERTE

DSCF0466
DSCF0519
DSCF0482
DSCF0500
Background

GENIETEN IN ONZE HOEVETUIN

Bij mooi weer zetten we de deuren van de Kapelhoeve wagenwijd open. We nodigen jou en je gasten dan graag uit in onze prachtige hoevetuin voor het aperitief, een receptie of zelfs het volledige feest.